BEST OF SpangaS: heel veel LIEFDE op het SPANGALIS #1 ❤️❤️❤️

BEST OF SpangaS: heel veel LIEFDE op het SPANGALIS #1 ❤️❤️❤️


Ik ga het eerlijk tegen Dylan zeggen. Ik ga hem vertellen dat ik hem hartstikke
leuk vind. Hi. Hi. Wat is er nou mooier dan de liefde? Ik bedoel, kijk naar Lef en Shirley. En Maud en Ramin. Alhoewel Ramin nu ergens anders woont natuurlijk. Ik heb je gewoon zo gemist. Langer dan dit kon ik echt niet wachten. Moet je kijken. Torteltjes hoor. I know. Ja, klaar met dat geklef. Wij weten hoe het moet, zorgen dat hij terug
komt op het Spangalis. Dit is Ramin. Hij zat op het Spangalis. Alleen hij is.. Daarom voeren wij actie om Ramin zo snel mogelijk
op zijn oude school terug te krijgen, het Spangalis. Ik hoop natuurlijk dat ze een huis heeft geregeld
voor Ramin en zijn familie. Het liefst eentje waar ze morgen al in kunnen. Maar na al je moeite, vonden wij dat jij het
uit onze eigen mond moest horen. Dat wij niks voor de familie Sabet kunnen
doen. Zij zullen nog even geduld moeten hebben. Ik mis je gewoon heel erg. Ik mis jou ook. Ik wil je echt graag zien. Ik kan echt niet wachten tot het weer weekend
is. We kunnen toch ook gewoon nu? Je waagt het niet.. Super lief dat je dit voor mij doet. Ik doe het vooral voor mezelf hoor. Er is echt niks aan zonder jou. Ik had gewild dat je langer kon blijven. Ik ook. Ik ben zo verliefd op je. Ik zou alles voor je doen. Zelfs al slaat het helemaal nergens op. Ramin, dat soort dingen moet je niet zeggen. Daar ga ik alleen maar van janken. Je ruikt naar rozen vandaag. En wat proef je? Pindakaas. Maar, gelukkig zie ik je weer lekker lang
in de kerstvakantie. Als je komt logeren. Ik vind het wel moeilijk, als ik je alleen
in de vakanties kan zien. Twijfel je aan ons? Ik weet gewoon niet hoe we het gaan volhouden. Dan moet je mij misschien maar bellen als
je eruit bent hè. Maud, ik wil je geen pijn doen. Dat weet ik wel. Dag Ramin. Ik kom terug op het Spangalis. Saba komt hier ook op school. Dit is het beste kerstcadeau ooit. Hé. Hai. Hallo. Zullen wij iets heel leuks gaan doen. Ja, ontzettend veel zin in alleen geen tijd
nu. Geen tijd, hoezo? Ik moet met Jip aan een opdracht. Hé. Heb jij een playlist voor mij gemaakt? Niemand die heeft wat wij hebben, niemand die hoeft
niks te weten, niemand die kan ons niks zeggen, over ons. Laatste nummer. Niet!? Echt waar. Dank je wel! Ik vind het zo jammer dat we elkaar tien keer
minder zien. Omdat we niet meer bij elkaar in de klas zitten. Ik mis je echt. Hallo. Hé. Wat doe jij hier? Ik kom even mijn vriendje opzoeken. Als dat mag tenminste. Ja, graag zelfs. Wat nou als we vanmiddag taartjes gaan eten bij
van Dam? Ja, ja. Check even mijn voorkeurslijst ook. Gistermiddag? Van Dam? Ik was er.. jij niet. Super stom, sorry. Ik was heel erg druk bezig met Music Match. Er kwam opeens heel veel.. Oh wacht even, wat ruik ik nu ineens? Volgens mij een stinkende smoes? Lef, waar ben je nu mee bezig? Dat zie je toch? Nee, met Shirley. Je zegt de hele tijd dat je haar vaker wil
zien, en nu.. Ja dat is ook zo. Jij denkt dat dat zo gaat werken? Wat zing jij mooi zeg. Echt vind je? Ja. Oke, een jongen die aan meisje vraagt wat
ze wil eten. Dat kan maar één ding betekenen. Hij wil sowieso met jou uit. Het kan toch geen kwaad? Ik ben vergeten jou uit de database te halen
van Music Match. Nu heb je ineens een super match met ene Lamar. Ken je hem? Vaag. Lef, ik vind je echt heel erg aardig en lief. Maar dat is het. Het is uit. Het gaat wel over. Wist je dat? Ja, jullie zijn een plaatje samen. Sorry. Maakt niet uit. Wat staat er op? Ik ben Dracula. Dracula. Natuurlijk. Waarom wilde Dylan ruilen dan? Weet ik veel. Misschien wil hij een scène met jou spelen. Wat zou Dracula van Bridget willen? Hallo? Wat is dit voor lief onschuldig meisje? Bridget. Maar mijn hart heeft jou gekozen. En of mijn verstand het nou leuk vindt of
niet. Ik wil alleen maar jou. Misschien verbeeld ik het mij, maar voor Dylan
was het ook niet zomaar een presentatie. Het zou zo geweldig zijn als hij hetzelfde
voelde als ik. Ga jij Dylan mee uitvragen, of doe ik het? Hou eens op. Oké, ik ben er klaar mee. Dylan! Ja? Kom eens even, ik wil even met je praten. Zou je een keertje met mij uit willen? Denken jullie dat die letters zich vanzelf
schrijven? Sorry, ik vind jou ook echt heel leuk, maar
niet op de manier dat ik met je uit wil. Ik dacht echt dat hij ook iets voor mij voelde. Niet dus. Kan ik je helpen? Nou graag. Dat bedoel ik nou. Dat vind ik zo leuk aan jou. Dank je wel. Haha. Dylan! Rustig, rustig. Iemand heeft mijn dagboek gestolen uit mijn kluisje, en online gezet op Coole Smoelen. Ik weet zeker dat er heel veel jongens zijn
die niet zo zullen reageren. Nee, zoals Dylan bedoel je? Van hem denk je toch nog steeds dat hij niet
helemaal accepteert dat je transgender bent? Volgens mij heeft Devin iets te maken met
die post. Wat! Jij naait mij ik naai jou! Ik ben altijd eerlijk geweest. Ook over wat ik voor je voel. Maar wat je voor Dylan voelde verzweeg je. Even over dat Coole Smoelen ding. De fragmenten uit mijn dagboek. Oh, dat. Vond je dat niet erg? Nee. Nee, tuurlijk niet. Caro! Gaat het?

You may also like

52 Comments

  1. Ik heb wel een jongen in gedachten maar dat kan niet hij heeft al iemand heb jij dat ook doe dan een duimpje om hoog❤👍

  2. Omggg Maud en Ramin het beste liefste geweldigste stel ooit echt zoooooooo leuk om te zien ❤️❤️❤️😍😍😍😍😘😘😘😘😘

  3. Ehumm , ik vind het allemaal wel romantish en zo maar , ik vind het toch dat de oude spangalis gasten weer even terug moeten komen ,

  4. Ramin en maud zijn de beste koppels efer ze zijn zo leuk Samen❤️❤️❤️❤️❤️❤️💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💜💜💜💜💜😂😂😂😂😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *